Σμύρνης 3-5, Ξάνθη 2541065566

Η εταιρεία μας

Η εταιρία ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

exelixis office 01

ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2019 όμως αποτελεί ουσιαστικά μια μετεξέλιξη μέσα από την κοινή πορεία των εταίρων της στο οικονομικό Μάνατζμεντ από το 2003.

    Στελεχώνεται από Συμβούλους με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και επαγγελματική γνώση που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας. Η πολιτική της  βασίζεται στην παροχή υψηλού επιπέδου και ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών μέσω της συνεχούς υποστήριξης και εξυπηρέτησης των αναγκών των πελατών της. Η συγκεκριμένη πολιτική της εταιρείας διασφαλίζεται μέσω της συνεχούς μεταφοράς και ανάπτυξης τεχνογνωσίας, εκσυγχρονισμού και εξασφάλισης αξιόλογων συνεργασιών. Οι γνώσεις και η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των επιχειρήσεων, συνδυαζόμενες με την διάθεση δυο νέων ανθρώπων για την ανάπτυξη της περιοχής μαζί με τις σπουδές των στελεχών μας  στο συγκεκριμένο αντικείμενο( Μaster in Banking and Finance)   μας επιτρέπουν να ελπίζουμε πως το αποτέλεσμα και αυτής της προσπάθειας θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η εταιρία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως:

 • Μελέτες για ένταξη των επιχειρήσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα
 • Οικονομοτεχνικές μελέτες
 • Ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων
 • Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων
 • Ανεύρεση και κατάρτιση στελεχών επιχειρήσεων
 • Οργάνωση και παρακολούθηση κοστολογίου

Για παράδειγμα:

 • Οι χρηματοοικονομικές μας αναλύσεις επιτρέπουν τον άριστο σχεδιασμό των επενδύσεων και τη χρηματοδότηση τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τον επενδυτή.
 • Οι αναλύσεις κόστους οδηγούν σε λύσεις για τη μείωσή του.
 • Οι έρευνες πελατών και η υπηρεσία "Μυστικός Πελάτης" επιτρέπουν τον εντοπισμό προβλημάτων και ισχυρών σημείων στις σχέσεις της επιχείρησης με τους πελάτες. Ο εντοπισμός οδηγεί σε διορθωτικές κινήσεις, που έχουν ως αποτέλεσμα την αυξημένη ικανοποίηση των πελατών και, συνεπώς, και των πωλήσεων.
 • Η αναγνώριση νέων τάσεων στην αγορά, διασφαλίζει στους πελάτες μας να βρίσκονται "μπροστά από τον ανταγωνισμό" ή / και να δημιουργούν νέες συνεργασίες που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους.
 • Η βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της επιχείρησης, οδηγεί στην μείωση του κόστους και ταυτόχρονα σε αύξηση του ενδιαφέροντος που έχουν οι εργαζόμενοι στην δουλειά τους.

Παράλληλα διαθέτουμε και αναπτύσσουμε συνεχώς δίκτυο συνεργασιών έξω από τα ελληνικά σύνορα, θεωρώντας ως ενεργό επιχειρηματικό στίβο ολόκληρο τον ευρωπαϊκό χώρο και μεγάλο μέρος του παγκόσμιου.

Η EXELIXIS είναι μέλος του Σ.Ε.Σ.ΜΑ. (Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος).

Σμύρνης 3-5, Ξάνθη

25410 65566

info[@]exelixisplan.gr

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα για άμεση και έγκαιρη ενημέρωση σε ότι σας αφορά

facebook footer logo     instagram footer logo

Εγγραφή

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα προγράμματα.

Please enable the javascript to submit this form